La Gestoria DOS PUNTS, som una gestoria d’Olesa de Montserrat capaç d’oferir un servei integral en l’àmbit de gestió empresarial. Estem orientats i especialitzats en donar un servei molt ampli tant a autònoms i empresaris, com a la petita i mitjana empresa.

La Gestoria DOS PUNTS, fundada l’any 2000, es caracteritza per la seva transparència, compromís i qualitat, però sobretot es reconeguda per la seva proximitat i orientació al client. La nostra forma de treballar es basa en un tracte personalitzat on els clients cobren protagonisme.

En aquesta gestoria podeu trobar suport comptable, fiscal, laboral i jurídic de la mà de personal plenament especialitzat amb una única prioritat: la vostra satisfacció. Com veureu, cobrim altres àmbits com son el d’assegurances de tot tipus, serveis d’immobiliària, peritatge immobiliari, així com altres serveis de caràcter jurídic, serveis administratius, etc.

La gestoria centra la seva actuació en aquelles empreses i persones físiques del Baix Llobregat, l’Anoia, el Bages i el Vallés.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/23/d459161400/htdocs/Clientes/dospunts/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405