La Gestoria Dos Punts ofereix una extensa cartera de vivendes en lloguer i en venda, juntament amb un equip professional preparat per assessorar amb competència  els nostres clients durant el procés. El nostre objectiu és donar el millor servei a aquells que vulguin vendre o llogar la seva propietat i a aquells que vulguin adquirir una nova vivenda. Per fer-ho possible comptem amb un equip de professionals preparats disposats a ajudar-los.

Aquests són alguns dels nostres serveis:

  • Peritatge judicial i valoració d’immobles.

  • Selecció del millor arrendatari per la vivenda del client. 

  • Compra i venda de vivendes.

  • Permutes.  

  • Publicació de la vivenda en els principals portals immobiliaris per agilitzar la seva venda.   

  • Assessorament professional i legal.

  • Elaboració de contractes.  

La Gestoria Dos Punts disposa també d’un Agent de la Propietat Immobiliària, que és un professional que està legalment habilitat i que te una titulació que acredita la formació necessària en l’exercici de les funcions tant de mediació en transaccions immobiliàries com en la realització de peritatges sobre el valor de mercat de béns immobles.

El professional de la Gestoria Dos Punts en la seva activitat vetlla pel respecte dels drets dels clients, procurant el compliment de la legalitat i posa al seu servei el seu coneixement del mercat immobiliari, comprovant la correcció i l’exactitud de les operacions mediant entre els interessos de les parts.

Els nostres professionals coneixen el mercat real de l’immoble, el seu valor i les seves possibilitats i a més a més actualitza anualment la seva formació pel seu adequat exercici en la tasca del pèrit que li permet oferir el millor servei als seus clients.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/23/d459161400/htdocs/Clientes/dospunts/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405